strami

Úszó- és leszoktató pelenkák

2018. február 04. 23:28 - sterc

Mosható pelenkázás vol07

Úszópelenkák:

Az úszópelenkáknak (az eldobhatónak sem) nem feladata a nedvesség felszívása, hiszen gondoljunk bele, ha a medence vizét elkezdené felszívni, szegény gyerkőc mozogni sem tudna egy idő után, viszont a kaki benntartása nagyon fontos. Léteznek kifejezett úszópelenkák is, de előszeretettel használnak mindenféle zsebes pelenkát is. A sima PUL külső betét nélkül is megfelelő lenne, de a zsebes esetében a baba bőre nem a rideg PUL-lal, hanem egy kellemesebb polárral találkozik, így ez kényelmesebb.

Leszoktató pelenkák:

A szobatisztulásd felé közeledve használatosak. Általában bugyi formájúak, hogy a totyogó hamar le tudja tolni, és a benne lévő kisebb nedvszívó mag képes kevés vizelet felfogására. Általában teljes pisit nem bírnak ki, de kevés vizelet becsurgásakor megakadályozzák e teljes ruhacsere szükségességét. Természetesen többféle fazon és gyártó van, némelyik néhány csepp, némelyik egy teljes vizeletet képes felszívni, de egy átlagos pelenkánál mindenképp kevesebbet.

Szólj hozzá!
Címkék: környezet

A bejegyzés trackback címe:

https://strami.blog.hu/api/trackback/id/tr3813582873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása